21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-BERLİN DİL OKULUMUZ

Berlin Hakkında

Berlin şehri Almanya Federal Cumhuriyetinin başkenti olup, 3,5 Milyon nüfusa sahiptir ve aynı zamanda Avrupa Birliğinin en büyük ikinci metropolü olmaktadır. Berlin şehri sadece Almayanın siyasi merkezi olmakla kalmamakla birlikte, aynı zamanda kültürel öncülüklerin adeta bir mıknatısı konumunda olup, kentsel yaşam biçimlerinin bir deneme alanını teşkil etmekte ve ilgi çekici alt kültürlerin de bir memleketi olmaktadır.
Gündüzleri size Spree ve Havel kıyılarında bulunan kıyı barları sohbet etmeye davet etmekte olup, aynı zamanda onlara sayıları binlerce olan kafeler ile barlar da eşlik etmekle birlikte, bunların Berlin merkezinde bu yoğunlukla, gencecik ve capcanlı yollara dökülmeleri, buna dair bir rekor şüphesini de barındırmamakta değildir. Berliner Club-Szene ise Dünyaca meşhur olup, uzun bir süredir bir uluslararası moda belirleyicisi konumunda, New York Szene ile aynı seviyede oynamaktadır. Berlin aynı zamanda da yeşil bir metropoldür. Bu şehir alanının nerede ise beşte biri ormanlardan oluşmakta olup, aynı zamanda bir nehir ve göl labirenti tarafından sarmalanmaktadır. Tiergarten, Grunewald ve Spandauer Forst bölgeleri Berlin şehrinin en büyük yakın mesire yerleri konumunda olup, çok yönlü spor- ve boş zaman değerlendirme olanakları sunmaktadır.

Okul Hakkında

Berlin Goethe-Enstitüsünde, meslek, öğrenim ve günlük konuşmalar için başarılı bir biçimde Almanca öğrenebilirsiniz. Bizim ekibimiz size tüm sorularınız ile ilgili olarak bilgi verecektir.
Bizim kendilerini işlerine atamış olan öğretmenlerimiz tarafından çeşitlilik içeren dersler temin edilmektedir. 
Özel konaklama yerinde tek kişilik oda:
·         Fonksiyonel eşya donanımı
·         Yatak mefruşatı ile havlular
·         Banyo- ve mutfağın ortak kullanılması
·         Talep durumunda televizyon- ve telefon kullanımı
·         Şehir içi bölgesi konumunda, iyi ulaşım olanakları
Apart daireler:
  • Talep durumunda sizi aracılık sıfatıyla, size bir apart daire bulmakta yardımcı olabilecek bir emlak acentesine yönlendirebiliriz.
 
 
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder