21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-TORONTO DİL OKULU

Toronto Hakkında

Toronto, Kanada'nın en büyük şehri ve ticaret merkezi, Ontario eyâletinin başkentidir. Nüfusu yaklaşık 6 milyondur ve genelde İngilizce konuşulur. Nüfusunun %54'ünü göçmenler oluşturur; Chinatown, Greektown, Koreantown, Little Italy, Little Portugal gibi azınlık mahalleleri vardır.
Gelişmiş bir ulaşım ağına sahiptir; yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları vardır. Son derece güvenli bir yerdir, suç oranları çok düşüktür. Niagara şelaleleri'ne, Ottawa, Montreal, ABD'ye oldukça yakındır.
En önemli simgesi "CN Tower"'dır. "Rogers Centre" (Eski adiyla "Skydome") şehrin merkezindedir. Güneyinde Ontario Gölü vardır. Dünyanın en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan "Toronto Zoo" doğusundadır. Şehrin futbol ve basketbol takımları Amerika'da görev yapar. Basketbol takımı NBA'de, futbol takımı ise Amerikan Futbol Ligi'nde oynar.

Okul Hakkında

Toronto'daki dil okulumuz kent merkezine oldukça yakın, Cabbagetown bölgesinde bulunmaktadır. Burada kraliçe Victoria döneminden kalma birçok konak, moda butikleri ve hoş barlar vardır. Cabbagetown, dinamik ama sakin bir çevreye sahiptir. Tüm önemli merkezlere yürüyerek ya da yerel ulaşım araçlarıyla kolayca gidebilirsiniz.
Toronto'nun CN Tower, liman, birçok müze ve parkları gibi tüm meşhur ve görülmeye değer yerleri, yürüyerek ya da Cabbagetown'dan toplu taşımaya binerek ulaşabileceğiniz mesafededir. Toronto'da okulun ilk günü yapılacak seviye tespit sınavı ile sizin için en uygun sınıfa yerleştirileceksiniz. Toronto'daki okulumuzda dersler Pazartesi'den Cuma'yadır ve resmi tatillerde kurs yoktur. Kurs sonunda her öğrenci katıldığı dersleri ve seviyesini belirten bir sertifika alacaktır. 
   
  
  
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder