21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-FLORANSA DİL OKULUMUZ

Floransa Hakkında

İtalya’nın kuzeyinde yer alan bir şehirdir. Bir dönem İtalyan Krallığına da başkentlik yapmıştır. Şehir geçmişte olduğu gibi bugün de İtalya ve Avrupa’nın en önemli ticaret merkezlerindendir. Bunun haricinde İtalyan Rönesansının doğum yeri olan Floransa, kültürü ve mimarisi ile bir turizm merkezidir. Şehir çok önemli sanat müzelerine ve galerilere ev sahipliği yapmaktadır. Leonardo da Vinci ve Michelangelo burada yetişmiş önemli ve dünyaca ünlü sanatçılardır. Ünlü yazar ve şair Dante Alighieri bu şehirde yaşamış ve ilham almıştır. Floransa’da görülecek yerleri şöyle sıralayabiliriz; Piazza della Signoria, Neptün Çeşmesi, Uffizi Galerisi, Ponte Vecchio Köprüsü, Santa Maria del Fiore Kilisesi ve Bargello Heykel Müzesi bunlardan sadece birkaçıdır. 

Okul Hakkında

Okul ana tren istasyonu Piazza Santa Maria Novella’dan sadece 5 dakika uzaklıktadır ve Floransa’nın çok temiz ve güzel bir bölgesindedir. Etkileyici Toskana Tepesi’nin eteklerinde bulunan okul, Katedral Meydanına ve şehir merkezine kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirsiniz. 
Floransa'da okulun ilk günü yapılacak seviye tespit sınavı ile sizin için en uygun sınıfa yerleştirileceksiniz. Floransa'daki okulumuzda dersler Pazartesi'den Cuma'yadır ve resmi tatillerde kurs yoktur. Kurs sonunda her öğrenci katıldığı dersleri ve seviyesini belirten bir sertifika alacaktır.
 
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder