21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-MALTA/ST PAUL'S BAY DİL OKULUMUZ

St Paul’s Bay Hakkında

Malta’da bir şehirdir. Şehrin en önemli geçim kaynağı yaz aylarından gelen turist akınlarıdır. Şehrin adı Aziz Paul’un (Saint Paul)  gemi enkazından gelmektedir. İncil’e göre Aziz Paul’un içerisinde olduğu gemi Kayserya’dan Roma’ya doğru giderken devrilmiş ve bugün Malta’nın bulunduğu topraklarda gemi enkazının bulunduğu varsayılmaktadır. Maltalılar adadaki Hıristiyan inancının temelinin Aziz Paul tarafından atıldığını düşünmektedir. 

Okul Hakkında

Malta St Paul's Bay İngilizce Dil Okulumuz adanın kuzeyinde yer alan, küçük ama şirin, turistik, deniz kenarındaki destinasyon Buggiba'dadır. Büyüleyici Akdeniz kıyısında yer alan bu küçük sahil kasabasında dalış, rüzgar sörfü ya da tekne turları gibi etkinlikler için tam bir cennettir. Ayrıca harika deniz ürünleri restoranları, yerel kafeler ve diskolar bulunmaktadır. Buggiba diğer güzel kasabalara ya da Malta'nın komşu adalarına keşfe çıkmak için ideal bir başlangıç noktasıdır.
Malta St Paul's Bay İngilizce dil okulumuz görsel ve işitsel anlamda ihtiyacınız olabilecek her şey düşünülerek donatılmıştır. Okulumuzda derslerden sonra dinlenebileceğiniz teras bulunmaktadır. Denize yürüme mesafesi yaklaşık 10 dakika olan okulumuzda hepsi klimalı 9 adet derslik bulunmaktadır. Malta St Paul's Bay İngilizce dil okulumuz beyaz, tipik bir Malta Villasıdır ve konaklamanın yer aldığı otele yürüyüş mesafesindedir.
Malta St. Pauls Bay'deki dil kursumuzun ilk günü yapılan seviye tespit sınavı ile sizin için en uygun sınıfa yerleştirileceksiniz. St Paul's Bay'deki dersler Pazartesi'den Cuma'ya verilir ve resmi tatillerde ders yoktur. Kurs sonunda her öğrenci aldığı dersleri ve bitirdiği seviyeyi gösteren bir sertifika alacaktır. St Paul's Bay'de İngilizce Kurslar ile başlangıçtan ileri seviyeye kadar her seviyede İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Yetişkinler için sunulan St Paul's Bay'de İngilizce kurslarına minimum katılımcı yaşı 18'dir. 13-17 yaş grubundaki öğrencilerimiz Gençler için sunduğumuz St Paul's Bay'de İngilizce kurslarına katılabilirler.
  
  
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder