21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-FRANKFURT DİL OKULUMUZ

Frankfurt Hakkında

Almanya’nın beşinci büyük şehridir. Ortaçağdan beri Frankfurt Almanlar için önemli bir merkez olmuştur. Günümüzde Frankfurt önemli bir finans, fuar ve hizmet yeridir. Her yıl çok otomotiv fuarlarına ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Almanya’nın en kalabalık havayolu trafiği de bu şehirdedir.
Görülmesi gereken tarihi yerleri arasında; Römerberg, Dom Katedrali ve Eiserner Steg (Demir Köprü) vardır. Bunların haricinde, Alman Mimari Müzesi, Yöresel Tarihi Sanat ve Kültür Müzesi, Dünya Kültürleri Müzesi ve Yahudi Müzesi birçok turistin uğrak yerleri arasındadır. 

Okul Hakkında

Frankfurt dil okulları sizlere farklı kurslar sunmaktadır ve 2 hafta, yaz tatilinizde katılabileceğiniz kurslardan, sınava hazırlık kurslarına kadar birçok kurs seçeneğinden birini tercih edebilirsiniz. Sınıfta öğrendiklerinizi günlük yaşamda pratik yaparken, bu hoş ülkenin insanlarını, yemeklerini, tarih ve sanatını da yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.
Main'deki şehir, sizi küçük, tarihi kasabaları ve ekonomi merkezindeki gökdelenleri ile büyüleyecek. Burası Almanca öğrenmek için gerçekten de ideal bir şehir. Frankfurt Dil Okulları her seviyede Almanca kurslar sunmaktadır.


Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisi
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder