21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-LOS ANGELES'TAKİ DİL OKULUMUZ

Los Angeles Hakkında

Amerika’nın Kaliforniya eyaletinin en kalabalık şehri olan Los Angeles, İspanyolca Melekler anlamına gelmekte ve şehir Melekler şehri olarak bilinmektedir. Los Angeles Amerika’nın en dinamik şehirlerinden biridir. Hollywood ve Disneyland Los Angeles’ta bulunmaktadır.
Dünyanın en eski film okulu da Los Angeles’te yer almaktadır. Şehirde bulunan artistler, yazarlar, yapımcılar ve yönetmenlerin fazlalığından dolayı şehir Yaratıcılık Başkenti olarak bilinmektedir.
Los Angeles Lakers basketbol takımı da burada yer almaktadır. Etnik olarak çeşitlilik gösteren bölgede birçok değişik ırk ve milliyetten insanla tanışıp kültürel açıdan dünya vatandaşı olmak yolunda büyük bir adım atabilirsiniz. 

Okul Hakkında

Okul Los Angeles – South Bay’in Torrance adlı yerleşim yerinde bulunmaktadır. Okul birçok plaja yürüme mesafesindedir. Ayrıca Hollywood ve Universal Film Stüdyolarına da çok yakın bir mesafededir.
Los Angeles’ın konumu itibari ile öğrenciler boş zamanlarında birçok su sporunu öğrenmeye ve geliştirmeye fırsat bulabileceklerdir. 
Okulda bir bilgisayar laboratuarı, rahat bir salon ve öğrencilerin dışarıda oturup havanın tadını çıkarması için bir veranda bulunmaktadır. Bunun haricinde kablosuz internet bağlantısı ve küçük bir mutfak vardır. 
 
 
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder