21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-CALABRIA DİL OKULUMUZ

Calabria Hakkında

Calabria, İtalya'nın 1948 Anayasası ile kısmi bölgesel özerklik verilmiş 20 bölgesinden birisidir. İtalya’nın güneyinde yer alan bölgenin 5 ili vardır. Bunlar, Catanzaro, Cosenza, Crotone, Reggio Calabria ve Vibo Valentia'dır. Catanzaro bölgenin başkentidir.
Calabria denizcilik bölgesi olarak bilinen, 800 km uzunluğunda ve dağlık kıyılara sahip bir yarımadadır. Tropea bu bölgenin en iyi bilinen kasabasıdır. Ayrıca arkeolojik geçmişi, modern limanı ve tepeler inşa edilmiş teralı köy evleri ile bilinir. Sörfçüler, yelkenciler ve dalgıçlar için burası bir cennettir. 

Okul Hakkında

Okul oldukça rahatlatıcı ve sıcak bir atmosfere sahip, doğa içinde güzel bir villada konumlanmıştır. Bu bölgede eşsiz olan bu bina güzel bir bahçe, zakkumlar ve zeytin ağaçları ile çevrilidir. Derslerin çoğu dışarıda, ağaçların altında işlenir ve öğretmenler sınıf içinde ya da dışında, her zaman öğrencilerin İtalyanca pratik yapmaları için hazırdırlar.
Okul Tropea’ya yakın, kumsallara ve çekici kasaba merkezi Santa Domenica’ya yürüyüş mesafesindedir. Calabria'da okulun ilk günü yapılacak seviye tespit sınavı ile sizin için en uygun sınıfa yerleştirileceksiniz. Calabria'daki okulumuzda dersler Pazartesi'den Cuma'yadır ve resmi tatillerde kurs yoktur. Kurs sonunda her öğrenci katıldığı dersleri ve seviyesini belirten bir sertifika alacaktır.
 
 
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder