21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-MEKSİKA/PLAYA DEL CARMEN'DE BULUNAN DİL OKULUMUZ

Playa del Carmen Hakkında

Şehir Meksika’nın Quintana Roo eyaletinde yer almaktadır. Meksika’nın doğusunda önemli bir turizm yeridir. Özellikle Scuba Diving için her yıl binlerce turist buraya akın etmektedir. Playa del Carmen son yıllarda yapılan oteller, eğlence merkezleri, restoranlar ve butiklerle hızlı bir gelişim geçirmiştir. 
Playa del Carmen birçok yolcu gemisinin uğrak yeridir. Şehirde Kanada, Avrupa ve Arjantin etkileri görülmektedir. Genelde sanatçıların, yazarların ve müzisyenlerin gelip bir daha kendi ülkelerine dönmemesi buranın ne kadar yaşanılır bir yer olduğunu gösterir. 

Okul Hakkında

2005'den beri Playa Del Carmen'de İspanyolca kursları sunan dil okulumuz bulunmaktadır. Okul, sınıflar, okul yurdu, bir restoran, çatı terası ve yüzme havuzundan oluşmaktadır. Okul binası tipik Meksika mimarisinin öğelerini taşımaktadır; kemerler, merkez avlu, modern olanaklar, geniş dış mekân yüzme havuz, restoran, bar, tur ofisi ve tabi ki 60 konaklama.
Playa Del Carmen'de okulun ilk günü yapılacak seviye tespit sınavı ile sizin için en uygun sınıfa yerleştirileceksiniz. Havana'daki okulumuzda dersler Pazartesi'den Cuma'yadır ve resmi tatillerde kurs yoktur. Kurs sonunda her öğrenci katıldığı dersleri ve seviyesini belirten bir sertifika alacaktır.
Okulun Verdiği Kurslar
  • Standart
  • Yoğun
  • Mini Yoğun
  • Bire bir
 
 
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder