21 Aralık 2013 Cumartesi

YURTDIŞI-CALGARY DİL OKULUMUZ

Calgary Hakkında

Calgary, sahip olduğu 1 milyonluk nüfusla Alberta eyâletinin (Kanada) en büyük kenti ve dünyanın en zengin bölgelerinden biri olarak kabul edilen Calgary-Edmonton Koridoru'nun güney ucudur. Günümüzde Calgary, Kanada'da, Toronto'nun ardından en çok şirket merkezine sahip olan kent unvanına sahiptir; bu şirketlerin birçoğu petrol endüstrisiyle yakından ilgilidir. Ayrıca kent, ülkenin en pahalı emlak piyasalarından birine sahip olmasıyla tanınmaktadır. Calgary Üniversitesi (University of Calgary) kentin en önemli yüksek öğrenim kurumudur.

Okul Hakkında

Dil okulu Kuzey Amerika ağı dil okullarının bir parçasıdır. Calgary 'Hayalinizdeki Kanada'dır-dağlar ve doğa ile çevrilidir ayrıca samimi insanlarla doludur. Okul şehir merkezinin göbeğinde kurulmuştur ve 10 yılı aşkın süredir burada faaliyet göstermektedir. Calgary, büyük şehirler olan Banff, Edmonton, Whistler ve Vancouver gibi merkezi yerlere yakındır. Burası 'dil, kültür, macera' için ideal bir yerdir.
Calgary'deki en önemli noktalara, yürüyerek ya da şehir merkezindeki toplu taşıma araçlarını kullanarak ulaşabilirsiniz. Okulun ilk günü yapılacak seviye tespit sınavı ile sizin için en uygun sınıfa yerleştirileceksiniz. Calgary'deki okulumuzda dersler Pazartesi'den Cuma'yadır ve resmi tatillerde kurs yoktur. Kurs sonunda her öğrenci katıldığı dersleri ve seviyesini belirten bir sertifika alacaktır. 
  
  
Donanmaci Mahallesi Izmir , Karsiyaka
tel/fax- 0 232 441 74 34
Gsm:0(507) 917 37 50
skype/sdworldyurtdisiegitim
facebook/sdyurtdisiegitim.com
msn/sdworldyurtdisiegitim@hotmail.com
www.sdyurtdisiegitim.com.tr
E-mail: info@sdyurtdisiegitim.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder